oLivery | Verzend- en retourbeleid

Bezorging en levertijd in Nederland

Bestellingen die voor 12:00 uur worden besteld, worden op maandag, woensdag en vrijdag ingepakt en via de pakketpost verstuurd. Wij maken gebruik van de pakketdienst van PostNL, die in de meeste gevallen het pakket de volgende werkdag al aflevert. Dit betekent dat het in totaal 1 à 2 werkdagen duurt voordat de olijfolie wordt bezorgd zodra een bestelling is geplaatst.

De aflevertijden van PostNL zijn van maandag t/m zaterdag. Op drukke dagen kan het zijn dat het pakket later op de avond tot 21.00 uur wordt bezorgd.

Als er niemand aanwezig is wanneer het pakket wordt bezorgd, dan laat de postbode een briefje achter. Normaal gesproken wordt het pakket dan de volgende werkdag nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Zodra jouw oLivery olijfolie is verzonden krijg je hiervan een bevestiging per email, waarin ook een Track & Trace link is te vinden waarmee je kunt zien waar de bestelling zich bevindt.

 

Verzendkosten

De olijfolie van oLivery gaat de hele wereld over. Verzenden binnen Nederland is maximaal € 4,95. Voor andere landen verschillen de tarieven. Zie voor de verzendkosten de onderstaande tabel.

Land van bestemmingVerzendkosten
Nederland, BelgiëMax. € 4,95
Duitsland, Verenigd Koninkrijk€ 9,50
Canada, Verenigde Staten€ 28,85
Alle overige landen€ 16,50

 

Bezorging en levertijd buiten Nederland

Bestellingen die voor 12:00 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag op maandag, woensdag en vrijdag via de pakketpost verstuurd. Wij maken gebruik van de pakketdienst van PostNL in Nederland en van lokale bezorgdiensten in het buitenland. Afhankelijk van de bestemming in het buitenland, zal jouw oLivery pakket vervolgens in Europa tussen 1 en 7 werkdagen worden afgeleverd. Ook in het buitenland vraagt de postbode om te tekenen voor ontvangst, zo weten wij zeker dat je het pakket hebt ontvangen. Zorg er dus voor dat er overdag iemand aanwezig is op het afleveradres (bijvoorbeeld op je werk) om te tekenen voor ontvangst, anders kan het pakket bij het postkantoor worden achtergelaten, afhankelijk van het beleid van de betreffende buitenlandse bezorgservice.

 

Retourneren en garantie: 100% proefgarantie

Als de olie je niet bevalt, stuur je het terug, en krijg je onmiddellijk en zonder vragen je geld terug. Deze garantie biedt, naast de standaard herroepingsrecht van 14 dagen, de mogelijkheid de olijfolie eerst te proeven en vervolgens terug te sturen als hij niet naar wens is. Hierdoor kom je nooit voor een verrassing te staan.

 

Hoe werkt de 100% Proefgarantie?

Heel simpel:
1. Proef de olijfolie.
2. Is die naar wens? Geniet ervan.
3. Is de olijfolie niet naar wens? Vervelend, maar niet erg.
4. Neem contact op met onze klantenservice. Bij voorkeur per e-mail: hello@olivery.com

 

Wat zijn de voorwaarden en hoe kan ik producten retourneren?

Voor terugname kun je contact opnemen met onze klantenservice. Bij voorkeur per e-mail. We kunnen dan alles voor je uitzoeken en nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op. De
flessen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de oorspronkelijke verpakking voor transport te
worden aangeboden. De eventueel bij de oorspronkelijke zending meegeleverde gratis goederen, dienen eveneens mee te worden teruggestuurd. Je kunt aanspraak maken op de 100% Proefgarantie tot 30 dagen na het ontvangen van uw bestelling. De Proefgarantie is een toevoeging op de wettelijke herroepingsrecht en doet daarbij niets af van de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft.