Heb jij hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Olivery olie is 100% puur natuur, oftwel extra vergine olijfolie. Ook wel koudgeperste olijfolie genoemd. Onze boer Michele plukt de olijven pas als ze volledig rijp zijn, en daarna worden ze zo snel mogelijk geperst zodat de smaak en de gezonde antioxidanten zo goed mogelijk bewaard blijven.
Na het persen wordt de olie gefilterd en gecentrifugeerd. Zonder water en vruchtvlees kun je de olie loeiheet verwarmen zonder dat het gaat spetteren of walmen. Moet jij eens opletten hoe prettig dat is.
Onze navulling is gemaakt van plastic. Dat betekent dat als jij het netjes bij het plastic afval doet, we er oneindig nieuwe verpakkingen van kunnen maken. Hoera. Plastic is energievriendelijker om te vervoeren dan glas. Het is namelijk compact, licht in gewicht en heeft geen extra verpakkingsmateriaal nodig om te beschermen. Een navulverpakking kan in een kleine verpakking met de gewone post mee. De gewone post is een reuze efficiënt systeem, en een stuk vriendelijker dan pakketpost.
Verzending bij oLivery is gratis binnen Nederland.
Onze olijfolie is gefilterd en gecentrifugeerd. Hierdoor zit er geen water of vruchtvlees in de olie. Dit zorgt er anders voor dat het gaat spetteren of walmen. De olijfolie is daarom ook geschikt om in te bakken en grillen.
Je kunt onze olijfolie eenmalig bestellen. Voor wat extra gemak kies je voor oLivery Repeat. Dan ontvang je om de 2, 4 of 8 weken nieuwe olijfolie in je brievenbus. Je kunt dit makkelijk wijzigen of pauzeren.
Ja, onze extra vergine olijfolie is glutenvrij en bevat geen sporen van noten en pinda's. Ook met een notenallergie zit je veilig dus.
Je kunt betalen met iDeal, Paypal en een credit card. Bij oLivery Repeat kun je betalen met SEPA (automatische incasso) en een credit card.
De fles is inclusief schenktuitje 35 cm hoog.
Ja, zeker. Je kunt bij het afleveradres het adres van de gelukkige invullen. Bij bestelnotities kun je dan ook nog een persoonlijke boodschap kwijt. Die schrijven wij dan weer op een kaartje.
Ja, oLivery is een vegan olijfolie.
We zijn druk bezig met het testen en produceren van onze slimme fles. Nieuwe techniek kost tijd. Meer tijd dan verwacht. Vanaf september 2021 verwachten we de allereerste Smart Bottles te kunnen leveren.
Uit onze tests blijkt dat de meegeleverde batterij de OLivery-fles ruim 3 jaar van stroom zal voorzien.
We zijn net begonnen met de Smart Bottle. Voor nu maken we gebruik van de bestaande app: Adrich 2.0. Adrich is onze leverancier van het Smart Label. Dit is het label die de Smart Bottle slim maakt.
Je kunt je Smart Bottle registreren via deze link. Gebruik voor de app en het registreren hetzelfde emailadres. https://www.olivery.com/smart-bottle-registration-choose-product/

Need any help?

Let us know if you still have any questions

Find your questions about oLivery, the Smart Bottle or our refills in the FAQ’s.

Get in touch