Heb jij hulp nodig?

Veelgestelde vragen

Olivery olie is 100% puur natuur. Onze boer Michele plukt de olijven pas als ze volledig rijp zijn, en daarna worden ze zo snel mogelijk geperst zodat de smaak en de gezonde antioxidanten zo goed mogelijk bewaard blijven.
Na het persen wordt de olie gefilterd en gecentrifugeerd. Zonder water en vruchtvlees kun je de olie loeiheet verwarmen zonder dat het gaat spetteren of walmen. Moet jij eens opletten hoe prettig dat is.
Onze navulling is gemaakt van recyclebaar plastic. Dat betekent dat als jij het netjes bij het plastic afval doet, we er oneindig nieuwe verpakkingen van kunnen maken. Hoera. Plastic is energievriendelijker om te vervoeren dan glas. Het is namelijk compact, licht in gewicht en heeft geen extra verpakkingsmateriaal nodig om te beschermen. Een navulverpakking kan in een kleine verpakking met de gewone post mee. De gewone post is een reuze efficiënt systeem, en een stuk vriendelijker dan pakketpost.
Verzending bij oLivery is gratis binnen Nederland en België
Onze olijfolie is gefilterd en gecentrifugeerd. Hierdoor zit er geen water of vruchtvlees in de olie. Dit zorgt er anders voor dat het gaat spetteren. De olijfolie is daarom ook geschikt om in te bakken en grillen.
Je kunt onze olijfolie eenmalig bestellen. Voor wat extra gemak kies je voor oLivery Repeat. Dan ontvang je om de 2, 4 of 8 weken nieuwe olijfolie in je brievenbus.
Ja, onze natuurlijke olijfolie is glutenvrij.
Je kunt betalen met iDeal, Paypal en een credit card.
We zijn een slimme fles aan het ontwikkelen. Nieuwe techniek kost tijd. Meer tijd dan verwacht. We verwachten dat we hem in mei 2020 kunnen leveren.
Uit onze tests blijkt dat de meegeleverde batterij de OLivery-fles ruim één jaar van stroom zal voorzien.

Need any help?

Let us know if you still have any questions

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore.

Get in touch