Olijfolie om mee te bakken, dressen en dippen.

Zo werkt het

Wij maken eersteklas Italiaanse olijfolie. Olie om mee te bakken, voor je salade en om je broodje in te dippen. En als het op is, heb je heel makkelijk een nieuwe navulling op je deurmat. Morgen al, voor het avondeten.

Selecteer je fles

Smart Bottle (binnenkort verkrijgbaar)

Over de slimme fles

De Smart Bottle houdt met een chip bij hoeveel olijfolie je nog hebt, en bestelt automatisch nieuwe als je er bijna doorheen zit. Daar hoef je vanaf nu dus nooit meer over na te denken.

olivery starter kit unboxing

Stap 1

Hallo

Je bestelt je Starter Kit die je de volgende dag krijgt thuisgestuurd. Jij vult thuis de fles, linkt de fles met je telefoon en de rest gaat vanzelf.

olivery smart label adrich
olivery olijfolie illustraties

Stap 2

Connect je fles

De volgende dag krijg je je Smart Bottle en een navulverpakking thuisgestuurd. Jij vult thuis de fles, linkt de fles met je telefoon en de rest gaat vanzelf.

olivery slimme fles

Stap 3

Biep-biep

Als jouw fles bijna leeg is, stuurt de chip een bericht naar oLi en vraagt oLi: nu bestellen? Jij klikt op Bevestigen en klaar is je bestelling. Wij sturen je dezelfde dag nog een nieuwe navulverpakking.

olivery olijfolie brievenbus

Stap 4

Navulling door de brievenbus

De verpakking kan door de brievenbus, dus als je morgen thuiskomt ligt er nieuwe olie op de mat.

olive oil cooking
olivery

Stap 5

Thuis zelf navullen

Krijg je de hele familie op bezoek voor een diner of organiseer je de buurtbarbecue? Klik op de App en bestel een extra navulverpakking. Klik, klik, go. Makkelijker wordt het niet.

oLivery

Over de fles

Soms heb je gewoon een mooie olijfolie fles nodig. Een fles zonder tech en app. Je kunt de fles meerdere keren gebruiken en makkelijk navullen.

olivery starter kit unboxing

Stap 1

Hallo

Je laat ons weten hoe vaak je kookt en voor hoeveel mensen. Je bestelt je olijfolie fles die je de volgende dag krijgt thuisgestuurd.

olive oil cooking
olivery olijfolie illustraties

Stap 2

Snel thuisbezorgd

De volgende dag krijg je je Starter Kit en een navulverpakking thuisgestuurd. Jij vult thuis de fles en kunt gaan koken.

olivery olijfolie brievenbus

Stap 3

Door de brievenbus

Op basis van jouw kookgewoontes, sturen we je een navulling die past door de brievenbus.

olivery slimme fles
olivery

Stap 4

Zelf doen

Krijg je de hele familie op bezoek voor een diner of organiseer je de buurtbarbecue? Bestel dan een extra navulverpakking. Klik, klik, go. Makkelijker wordt het niet.

Olijfolie door de brievenbus.

Makkelijker wordt het niet

Extra vergine olijfolie om eindeloos mee te bakken, dressen en dippen. Klik hier, bestel en alles wordt anders. Nou ja, je olijfolie dan.

Bestel