Kerstpakketten en relatiegeschenken

Het blijft ieder jaar weer een mooie uitdaging: een origineel kerstpakket of relatiegeschenk dat nét even anders is. Wat de reden ook is, we’ve got your back. Olie onder de boom, het is een goed idee. Al zeggen we het zelf.

En om het je nog iets gemakkelijker te maken, hebben we ze zelfs al in pakketten gedaan met een thema. Wordt natuurlijk allemaal op kantoor of bij je thuis bezorgd, en ook nog voor je ingepakt als je dat wilt. Hoef je verder niks meer aan te doen.

Ieder pakket is inclusief onze luxe herbruikbare fles, één navulling extra vergine olijfolie en schenktuitje. Uiteraard wordt alles verpakt in oLivery cadeauverpakking met handgeschreven kaart.

  1. Borrel pakket

   Men neme een Hollandse kaas direct van de boer, een duurzame droge worst van Buitengewone Varkens en een olijfolie uit de hak van de Italiaanse laars. Met dit pakket hoef je niet te kiezen tussen de Nederlandse of Italiaanse borrel, dat is best of both worlds als je het ons vraagt.

   Vegetarisch? Geen probleem. De droge worst kunnen wij vervangen door bijvoorbeeld Italiaanse tarallini koekjes met venkelzaad.

   .

  2. Pasta pakketItaliaans kerstpakket

   Geen goede pasta zonder goede olijfolie. Zo simpel is het. Dat weten de Italianen al lang. Sinds we de spaghetti van de familie Martelli hebben geproefd, kunnen we de hele dag alleen nog maar daar aan denken. Zij gebruiken de beste harde tarwesoort die gekneed wordt met koud water op bronzen platen. Met deze ambachtelijke spaghetti en een hoogwaardige pastasaus van zelfgekweekte, zongerijpte tomaten kan het thuis ook bijna niet meer misgaan. Doen wij er nog een leuk recept bij. 

    

  3. Dip & eat pakketoLivery kerstpakket

   oLivery olijfolie is perfect om mee te dippen. Voeg er een goed Italiaans borrelbrood en wat korrels duurzame fleur de sel aan toe en de olijfolie smaakt nóg beter. Meer heb je niet nodig in het leven.

 

Interesse in onze kerstpakketten? Of een variant? Neem dan nu contact met ons op.