GEZOCHT: MARKETING STAGIAIR(E) DIE GRAAG IN DE OLIE IS.

Wij zijn op zoek naar een marketing stagiair(e). We zoeken een aanpakker, iemand die dol is op eten en drinken en het leuk vindt om in een klein, dynamisch team te werken voor een snelgroeiend merk. Houd jij ervan om creatief mee te denken met onze marketing strategie? Mail ons!

Wie zijn wij?

Wij zijn oLivery. Wij maken eersteklas Italiaanse olijfolie. Olie om eindeloos mee te bakken, dressen en dippen. En als het op is, bestel je een navulling die past in je brievenbus. Dat is ouderwets lekkere olie, op een nieuwerwetse manier bezorgd.

Wat zoeken wij?

We willen graag van jou dat je helpt bij het bedenken en uitvoeren van onze (online) marketingacties, e-commerce activiteiten, social media en communicatie. Tijdens je stage ondersteun je Lonneke, onze Marketing Manager. Je zet acties op met onze mediapartners en helpt bij het organiseren van onze goedlopende webshop.

• Je bent 3e of 4e jaars HBO-student in de richting Marketing, Commerciële Economie, E-Commerce, Digitale Media, (Digitale) Communicatie, Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
• Je hebt een passie voor eten
• Je hebt affiniteit met content maken en schrijven
• Je hebt gevoel voor merk en beeld, en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
• Je bent zelfstandig, leergierig en neemt initiatief
• Je bent beschikbaar voor een periode van minimaal 5 maanden

Wat bieden we jou?

Veel ruimte voor jouw eigen ideeën en initiatief. Ondersteuning, ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Zo zien we het, een stage moet van twee kanten werken. Jij steekt iets van ons op, en tegelijkertijd neem je een paar taken van ons over. Ook is het mogelijk om een deel van je tijd te besteden aan een onderzoek voor je opleiding. Ons kantoor is aan de rand van het bos en 20 minuten reizen vanaf station Utrecht Centraal.

Voor meer informatie, neem contact op met Lonneke@olivery.com