Olijfolie Proeverij

Met Jadis Schreuder van The Lemon Kitchen

 

zaterdag 25 juni

12.00 – 16.00 uur

Bijenkorf, Amsterdam

 

Op zaterdag 25 juni gaat Jadis Schreuder, ook bekend als TV-kok bij 24Kitchen en als schrijver van het boek ‘The Lemon Kitchen’, koken met onze olijfolie in De Bijenkorf in Amsterdam.

Als je op deze dag een Starter Kit met eersteklas olijfolie koopt, dan doneren wij een boom aan het goede doel ‘Trees For All’. Trees For All is een organisatie die zich inzet voor een groene en gezonde wereld. Zowel in Nederland als in het buitenland planten ze bomen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

 

Even voorstellen:

“Mijn naam is Jadis Schreuder, en ik ben trotse eigenaresse van The Lemon Kitchen. Mijn doel is zo veel mogelijk mensen inspireren om dagelijks de biologische citroen, verse kruiden en vooral veel groenten te omarmen als de basis. Je vind hier vooral eenvoudige recepten met rijke smaken. Ik ben auteur, receptontwikkelaar, foodstyliste, foodfotografe én illustrator van dit bedrijf, culinaire website én gelijknamig The Lemon Kitchen Kookboek. En binnenkort te zien op 24Kitchen.”

 

Jadis Scheuder